Ξενοδοχείο Ζαγόρι διαμονή στο Τσεπέλοβο Ζαγοροχώρια

φθηνά δωμάτια οικονομικές διακοπές στο Ζαγόρι, τριήμερο στα Ζαγοροχώρια

+30 26530 81008, +30 6944 991774
Δρακόλιμνη - Αξιοθέατα Ζαγοροχώρια
Πεζοπορία

Πεζοπορία

Το Ζαγόρι είναι ιδανικό μέρος για τους λάτρεις της πεζοπορίας. Οι διαδρομές που μπορεί να ακολουθήσει κανείς είναι αμέτρητες και όλες έχουν τη δική τους ομορφία. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα παλία μονοπάτια που ένωναν τα χωριά μεταξυ τους. Πολλά από αυτά έχουν σήμανση, ενώ σε άλλα μπορείτε να χρειαστείτε τη βοήθεια των ντόπιων. Επιλέξτε το βαθμό δυσκολίας ανάλογα με την εμπειρία σας και απολαύστε τη φύση.

Ορειβασία

Ορειβασία

Αν σας αρέσει η ορειβασία και είστε λάτρεις της περιπέτειας, οι λύσεις είναι και εδώ πολλές. Αναρριχηθείτε σε κάποιο από τα βουνά της περιοχής μας και απολαύστε τη φύση. Αποκορύφωμα αποτελεί η ανάβαση από το Μικρό Πάπιγκο μέχρι τη Δρακόλιμνη ή τις άλλες περιοχές της Τύμφης, ενώ για τους πιο έμπειρους υπάρχει αντίστοιχη διαδρομή που ξεκινάει από το Τσεπέλοβο και φθάνει μέχρι τη Δρακόλιμνη.

Rafting

Rafting

Απολαύστε τη φύση και διασκεδάστε με την παρέα σας κάνοντας rafting στον ποταμό Βοϊδομάτη. Τα νερά είναι πεντακάθαρα και όλες οι διαδρομές είναι πανέμορφες και γραφικές. Υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και σας παρέχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό, ενώ ο βαθμος δυσκολίας είναι αρκετά εύκολος, επιπέδου 1 και 2.

Ιππασία

Ιππασία

Μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη είναι και η πραγματοποίηση διαδρομών καβάλα σε άλογο. Μπορείτε να βρείτε συλλόγους σε αρκετά σημεία της περιοχής που θα σας παρέχουν εξοπλισμό, οδηγίες και θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε όσο το δυνατό περισσότερο την εμπειρία αυτή.

.
Ποδηλασία

Ποδηλασία

Ένας εναλλακτικός τρόπος για να περιηγηθείτε στην περιοχή μας είναι η ποδηλασία. Οι διαδρομές είναι αμέτρητες, είτε επιλέξετε να ακολουθήσετε τους ασφαλτοστρωμένους δρόμους από το ένα χωριό στο άλλο, είτε offroad διαδρομές, το σίγουρο είναι ότι θα το απολαύσετε

Κολύμπι

Κολύμπι

Από τις πιο απολαυστικές και ανέλπιστες δραστηριότητες είναι το κολύμπι. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες μπορείτε να βουτήξετε στα πεντακάθαρα, γαλαζοπράσινα αλλά κρύα νερά του Βοϊδομάτη, είτε να απολαύσετε τις βουτιές σας στις Πισίνες (Οβίρες) στο Πάπιγκο. Τις άλλες εποχές τα νερά είναι αρκετά κρύα, οποτε δε θα σας το συστήναμε

Πανηγύρια

Πανηγύρια

Αναπόσπαστο κομμάτι και σήμα κατατεθέν της περιοχής μας είναι τα ετήσια πανηγύρια. Αυτά πραγματοποιούνται κυρίως το καλοκαίρι και περισσότερο το μήνα Αύγουστο. Κάθε χωρίο έχει το δικό του πανηγύρι, αφορμή να μαζευτούν και να γλεντήσουν με παραδοσιακή μουσικοί οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες του χωριού. Επισκεφθείτε οπωσδήποτε κάποιο πανηγύρι και νοιώστε την φιλοξενία και τη γνήσια ζεστασιά των ανθρώπων της περιοχής μας.

Επιλέξτε τη δραστηριότητα που επιθυμείτε και εμείς θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τις καταλληλότερες διαδρομές και θα σας παρέχουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Contact Us

ADDRESS
Tsepelovo, Zagori
PC 44010
PHONE
+30 26530 81008
+30 6944 991774
EMAIL
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
SOCIAL MEDIA